Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden

In Nederland is het voor elke ondernemer met personeel verplicht om de salarisadministratie bij te houden, net zoals een dossier voor elke werknemer. De kans is groot dat je hier geen tijd voor hebt of niet over de juiste kennis beschikt. De salarisadministratie uitbesteden aan Yavuz Administraties is dan een aanrader. We zorgen ervoor dat onder meer de salarisspecificaties per periode klaar staan voor je. Ook verzorgen we de ziekmeldingen, loonberekingen en pensioenaangiften. Per periode krijgen alle personeelsleden een gespecifieerde berekening van het nettoloon. Eventueel kunnen we ook arbeidscontracten opstellen die passen bij je branche.

''met een boekhouder heb je altijd inzicht hoe jouw onderneming er voor staat''

Meer tijd voor uw core business

Je salarisadministratie uitbesteden

Ook op het gebied van salarisverwerking staat Yavuz Administraties voor uw klaar. De salarisverwerking van uw medewerkers is en blijft een vertrouwelijke zaak. Het is elke maand weer van belang dat de verwerking tijdig en correct wordt uitgevoerd. Ook van belang is te realiseren dat uw werknemers duidelijkheid willen omtrent de juiste verwerking van de salarissen. Een duidelijke salarisspecificatie en een aanspreekpunt bij eventuele vragen kan derhalve een hoop last van uw schouders nemen.

Gezien de benodigde specialistische kennis en tijd is het raadzaam de afweging te maken of het verstandig is om de salarisverwerking in eigen beheer te houden. Yavuz Administraties helpt u hiermee ook graag verder.

De secure en stipte salarisadministratie waar Yavuz Administraties voor zorgt houdt zowel je personeel als de belastingdienst tevreden.

Ömer Yavuz

Specialisten in salarisadministratie

Inbegrepen diensten en services

De secure en stipte salarisadministratie waar Yavuz Administraties voor zorgt houdt zowel je personeel als de belastingdienst tevreden. Onze boekhouders bieden je alle taken die horen bij een goede salarisadministratie en regelen verscheidene financiële zaken voor je:

Wij zijn zzp en mkb specialist

Complete ontzorging van A tot Z! Dus geen administratie meer s’ avonds of in het weekend.

Uw boekhouding is onze passie

Geen zorgen meer over je boekhouding. Nu kun jij als ondernemer je tijd efficiënter besteden.

Ja, ik wil dat mijn salarisadministratie top geregeld wordt

Met ons enthousiaste en ervaren team staat Yavuz Administraties als full-service boekhoudkantoor altijd voor u klaar!

Gratis adviesgesprek?

Wij adviseren en helpen u graag met uw fiscale vraagstukken.